loader image

Sobre mi

El meu nom és AINA CODINA GUÀRDIA

Soc Psicòloga Sanitària (Universitat Autònoma de Barcelona), Terapeuta Familiar Sistèmica (Hospital de Sant Pau de Barcelona),  Artterapeuta  (Universitat de Vic) i especialista en Pedagogia Sistèmica (Universitat de Barcelona).  La meva trajectòria professional ha estat sempre dins de l’àmbit de la infància, de l’adolescència i del treball amb famílies.

SOBRE MI

QUI SÓC

El meu nom és Aina Codina Guàrdia i sóc Psicòloga Sanitària (Universitat Autònoma de Barcelona) i Terapeuta Familiar Sistèmica (Hospital de Sant Pau de Barcelona) amb experiència de més de 15 anys exercint com a psicòloga en diferents àmbits de la psicologia.

L’acompanyament psicoterapèutic és un viatge sovint incert, a la descoberta i entesa d’un mateix/a, que navega entre el passat, el present i les expectatives del futur, de forma particular i única en cada persona.

COM TREBALLO

Per mi és molt important poder oferir un espai de confiança basat en el respecte, l’escolta i la confidencialitat, per tal que cada un pugui expressar el que sent, pensa o li preocupa. A partir d’aquí i de forma conjunta anar  construint un camí on trobar respostes, noves maneres de veure la vida, de sentir, funcionar i d’aconseguir el que un/a s’ha marcat com a objectiu.
És per aquesta raó que he considerat important anar integrant noves tècniques i formes de treballar, com incorporar l’EMDR (Reprocessament i dessensibilització a través del moviment ocular. Formació acreditada per l’Associació EMDR Espanya i Europea), les Constel·lacions Familiars (Institut META Barcelona) i la Pedagogia Sistèmica (Universitat de Barcelona) entre d’altres.

EXPERIENCIA

Pel que fa la meva experiència professional ha estat variada, he pogut treballar amb equips multidisciplinaris, amb professionals de diferents àrees i això ha enriquit molt la meva forma d’acompanyar. Treballant en Hospital de dia (trastorns alimentaris ABB), en l’àmbit escolar (Escola Lys), a l’assistència pública en la primera infància (CDIAP del Masnou) i en l’atenció privada.
Aquesta experiència m’ha permès acompanyar a famílies amb filles i fills que presentaven dificultats en la criança, en el comportament, en la regulació emocional, rabietes, manifestacions psicosomàtiques, pors, ansietat, dificultats d’adaptació o d’integració.
Així que si estàs pensant en iniciar un procés o demanar consulta per una situació familiar, estic aquí per acompanyar-te.

Vols contactar amb mi?

Per a mi el mes important és

Poder oferir un espai de confiança basat en el respecte, l’escolta i la confidencialitat, per tal que cada un pugui expressar el que sent, el que pensa i el que li preocupa.